Extra reducere de 5%

Ai 5% extra reducere pentru prima comanda finalizata cu inregistrarea unui cont nou !

Reducerea este valabila doar in primele 24 de ore de la inregistrarea contului !

Reducerea se aplica automat la cosul de cumparaturi.

Inregistrare cont
Apasa - 5% extra reducere

Baby K'tan

from a dream to reality


   Baby K'tan a luat nastere in 2007, atunci cand familiile Chesal si Wernick care cresteau copii cu nevoi speciale au inventat acest sistem de purtare. Dorind sa-si transporte copiii cat mai mult posibil si in acelasi timp sa le ofere hrana de care aveau nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa, ambele familii au experimentat diferite sisteme de purtare pentru copii. Nemultumiti de optiunile de pe piata, au inceput sa creeze desene si modele diferite care sa imbine stilul, usurinta de utilizare si confortul. Imbunatatind aceste aspecte, Michal și Isaac au creat Baby Carrier Baby K'tan!
  Un procent din venituri sunt donate American Heart Association si Societatii Nationale de Sindrom Down.
  
  Baby K'tan ofera produse de inalta calitate care sunt proiectate sa contribuie la promovarea legaturii naturale dintre parinte si copil.
  Baby Carrier Baby K'tan este un sistem de purtare cu un design inovator. Este fabricat in intregime dintr-o tesatura de bumbac moale, respirabil 100% si care nu contine substante periculoase. 
  
  Baby K'tan inseamna doua bucle de tesatura prinse cu o banda de sustinere reglabila. Pentru securitate si sprijin suplimentar pentru copil are si o banda de sustinere inclusa, astfel sistemul de purtare are si al treilea strat de siguranta. Pur si simplu tragi peste cap si in jurul gatului (ca un colier) cele doua bucle, treci un brat printr-o bucla si celalalt brat prin bucla a doua ... WOW! Este atat de simplu si usor! Cele doua bucle functioneaza ca un wrap, sling si sistem de purtare.  Baby Carrier Baby K'tan ofera o siguranta suplimentara pentru copil si suport pentru spate si umeri.
  Purtatul „piele-pe-piele” in sistemul Baby K'tan este asemanator sentimentului ca bebelusul se afla in pantecul mamei, simtindu-se in siguranta si conectat la sunetul batailor inimii si caldura corpului. De asemenea, purtatul ajuta la calmarea colicilor sugarilor.

  Spre deosebire de majoritatea sistemelor de purtare de pe piata, Baby K'tan Baby Carrier este usor de pus si nu are catarame, inele, fermoare,cleme sau cercuri metalice/de plastic, care ar putea sa se deterioreze sau sa provoace disconfort. 

  Ofera multe pozitii versatile, permitandu-va sa transportati bebelusii de la nou-nascut pana la copil. (de la 3,6 kg pana la 15 kg).
  Calatoriile in acele zile de vara fierbinti folosind sistemul de purtare Baby K'tan devin o adevarata placere pentru ca materialul din care este confectionat acest sistem de purtare te ajuta sa pastrezi temperatura constanta a corpului copilului tau.
  Reglarea termica este un factor extrem de important de luat in considerare pentru starea de bine a unui copil.

  Este incredibil de usor de utilizat si de depozitat!
  Este suficient de rezistent si durabil pentru a-ti purta copilul. 
  Suportul reglabil pentru sustinerea spatelui distribuie greutatea bebelusului atat pe umeri cat si pe spate.
  Este foarte usor de folosit, este creat cu stil si este la moda astfel incat satisface orice exigente!
  Simplu de dat jos.
  Nu are catarame, inele, fermoare, cercuri metalice sau de plastic, care ar putea sa se deterioreze sau sa provoace disconfort. 
  Poate fi folosit in poziții multiple.

  Un sistem de purtare pentru copil care se aseamana cu un tricou.

  Atat mamele, cat si tatii vor iubi acest sistem de purtare Baby K'tan Carrier fiind usor de utilizat si foarte confortabil. 
  Disponibil intr-o multitudine de culori, designul atragator al lui Baby K'tan Carrier, care este elegant si totusi simplu, permite atat mamelor cat si tatilor sa se simta la fel de confortabil in ceea ce priveste purtarea copiilor. 
  Este ca si cum ai purta copilul in tricoul tau preferat din bumbac!
  Cand achizitionezi sistemul de purtare Baby K'tan de dimensiuni corecte, acesta este structurat astfel incat sa se potriveasca purtatorului intr-un mod sigur si confortabil. Prin urmare, nu este necesara ajustarea. 
  Avem incredere ca vei adora sistemul de purtare Baby K'tan la fel de mult ca și noi!

  
 Comparatie intre wrap-ul Baby K'tan si un wrap obisnuit:
In prezentarile de mai jos, va vom arata pozitiile de purtare:  Premii si certificari: