Extra reducere de 5%

Ai 5% extra reducere pentru prima comanda finalizata cu inregistrarea unui cont nou !

Reducerea este valabila doar in primele 24 de ore de la inregistrarea contului !

Reducerea se aplica automat la cosul de cumparaturi.

Inregistrare cont
Apasa - 5% extra reducere

Bykay

Carry your love!

                                

   

       De-a lungul anilor, o mamica dedicata a patru copii, Kay Poelen, a dezvoltat stilul distractiv si eficient de purtare a propriilor copii. 
      La inceput, ea a descoperit numeroasele avantaje ale folosirii unui sistem de purtare pentru bebelusi: contactul cu pielea, siguranta, o modalitate practica de a tine copilul aproape in timp ce mainile sunt libere. 
      A readus o metoda veche de purtare a copilului, proiectand o gama completa de sisteme de purtare la moda si confortabile pentru copii, realizate din tesaturi de inalta calitate testate si certificate Oeko-tex. 
    

        Ingrijirea copilului intr-un sistem de purtare BYKAY se potriveste perfect cu alta cerinta a lui KAY: alaptarea. Kay a alaptat timp de treisprezece ani la rand. De cele mai multe ori, Kay a apelat "alaptarea in tandem" (hranirea a doi copii de varste diferite in acelasi timp).    
        Folosirea unui astfel de sistem este foarte utila deoarece in timp alaptezi copilul cel mic in sistemul de purtare mainile tale sunt libere si le poti folosi pentru a te juca cu copiii mai mari sau a-ti continua activitatile zilnice. 

                                 


        Toate sistemele de purtare Bykay sunt certificate si acreditate de catre International Hip Dysplasia Institute, ASTM International, Confidence In Textiles si European Safety Norm Certification.
       Sistemul de purtare BYKAY asigura pentru copii siguranta si protectia necesara!
       In prezentarea de mai jos, iti vom arata cum sa utilizezi marsupiul BYKAY CLICK