Extra reducere de 5%

Ai 5% extra reducere pentru prima comanda finalizata cu inregistrarea unui cont nou !

Reducerea este valabila doar in primele 24 de ore de la inregistrarea contului !

Reducerea se aplica automat la cosul de cumparaturi.

Inregistrare cont
Apasa - 5% extra reducere

Cubika

        

      Marca de jucarii din lemn Cubika foloseste cea mai recenta tehnologie germana, toate produsele fiind certificate.
     Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si cele mai sigure pentru copii acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. 
     Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpatilor, iar vopselurile utilizate sunt pe baza de apa, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzura si sunt 100% sigure pentru utilizatori.
     Cu ajutorul jucariilor din lemn copilul tau poate invata foarte usor formele si culorile intr-un mod distractiv, sporindu-i dexteritatea, gandirea, atentia, imaginatia si coordonarea ochi-mana.

         

        Jocul este esential pentru dezvoltarea normala a creierului  cat si pentru dezvoltarea fizica sanatoasa. Prin joc, copiii interacționeaza cu lumea din jur, isi folosesc imaginatia, descopera metode de a fololsi obiectele pe care le au la indemana si de a rezolva probleme, isi dezvolta inteligenta emotionala, esentiala in pregatirea copilului pentru viata de adult.        Atat puzze-ul Cubika cat si puzzle-ul magnetic Cubika ofera posibilitati multiple de a aranja piesele, contribuind la dezvoltarea imaginatiei si gandirii creative ale copilului dumneavoastra.  


       Aceste puzzle-luri sunt realizate din carton presat, un material responsabil cu mediul si cu cei mici. Piesele il vor mobiliza pe cel mic in a le asambla, stimulandu-i creativitatea, dezvoltandu-i simtul de observatie, memoria si indemanarea.
        Un puzzle ales corect este o distractie cu multe beneficii. Jocul de puzzle confera sentimentul de mandrie si de motivatie, oferind copilului o satisfactie si buna dezvoltare. 


        Este clar ca jocul are un rol important in viata copiilor, este o activitate care imbina perfect placerea cu invatatul, astfel cei mici isi insusesc cat mai multe cunostinte. De aceea jucariile celor micuti trebuie alese cu mare atentie, acestea trebuie sa fie sigure, de buna calitate si sa contribiue in procesul de invatare si dezoltare al copiilor. Jocul face ca barierele sa dispara si aduce relaxare si buna-dispozitie.
CUBIKA cuprinde o gama larga de jucarii, fiecare copil va putea sa se bucure descoperind universul magic, plin de placeri si inspiratii, inca din timpul copilariei. Cu ajutorul jucariilor ii dezvolti copilului imaginatia, creativitatea, inteligenta si personalitatea.


Jucariile din lemn:Puzzle Cubika: