Extra reducere de 5%

Ai 5% extra reducere pentru prima comanda finalizata cu inregistrarea unui cont nou !

Reducerea este valabila doar in primele 24 de ore de la inregistrarea contului !

Reducerea se aplica automat la cosul de cumparaturi.

Inregistrare cont
Apasa - 5% extra reducere

Greentom

The greenest stroller on planet earth   Misiunea Greentom este de a crea produse inteligente, functionale si durabile.
   Greentom transforma radical lumea carucioarelor prezentand o noua generatie de carucioare pentru o noua generatie de parinti cu o noua generatie de nou-nascuti.  

   Caruciorul Greentom este ceea ce s-ar putea numi un carucior regandit in intregime, de la produsul propriu-zis la micul pasager si parintele lui.
   De la placerea de a te plimba pana la strangerea lui, Greentom isi propune sa transforme totul intr-o joaca de copii. Extrem de compact, este capabil sa stea pliat in pozitie verticala si se potriveste perfect in portbagajul unei masini mici.


  Siguranta pe primul loc! Greentom indeplineste toate standardele de calitate si siguranta impuse de legislatia specifica de pe patru continente: Europa, America, Australia si Asia.

  Greentom este robust si extrem de usor in acelasi timp, cantarind numai 7Kg. Confectionat din polipropilena reciclata, o fibra elastica, extrem de rezistenta si cu rotile dublu-absorbante, Greentom va va oferi o experienta unica, asigurand manevrabilitatea maxima asa cum o impune viata moderna a orasului.  Inovatie pentru o noua generatie. Greentom este diferit cu fiecare detaliu, este fabricat integral din materiale de inalta calitate (reciclate):
    - sasiul este fabricat din polipropilena reciclata
   - materialele textile sunt fabricate din PET reciclat, fiind folosite sticle provenite de la produse non-alcoolice


     - componentele sunt usor de dezasamblat si se pot recicla dupa utilizare
     - toate produsele Greentom sunt fara BPA, PVC, nu contin Ftalati si sunt 100% Non-Toxice

     - atat de simplu si usor, de la plierea sau extinderea lui pana la plimbarile in agitatia cotidiana, totul este transformat intr-o joaca de copii
     - recomandarile primite de Greentom nu au venit doar din partea utilizatorilor ci si din partea marilor foruri care decid daca produsele sunt conforme din punct de vedere al calitatii, sigurantei si, nu in ultimul rand, al originalitatii pe care o ofera produsele: DE- Winner Kind&Jungend Innovation Awards 2013, UK-Winner Banta Winner 2014 Best New Product, USA-Winner 2016 New Eco Excellence, DE-Best of the Best Reddot Awards 2016, ASIA- Winner Design intelligence Awards 2017, Winner MKE Inovatie Top 100, Winner Green Product Award 2017, Winner Maastricht Awards.


        In prezentarea de mai jos, va vom arata cat de usor se pliaza caruciorul de la Greentom